Interview blad “mijn zaak”

Interview blad “mijn zaak”

Van walking dinner tot bruiloft
Cater & Co maakt het onvergetelijk

Ze doen open als je deurbel gaat, schenken een glas prosecco in voor je gasten en maken de lekkerste gerechtjes klaar in je eigen keuken. “We gooien zelfs de rode loper uit over het tuinpad – alles om je feestje gezellig te maken!” Aan het woord zijn Marvin en Claudia Wijnants, een koppel met een passie voor catering. Met hun bedrijf Cater & Co zorgen ze voor onvergetelijke belevenissen. Thuis, op het werk en waar je maar wilt!

Je kent het wel, zo’n foeilelijke feestzaal met TL-verlichting waar je ’s avonds een gezellig feestje wilt houden. Juist op het moment dat je denkt dat de meegebrachte ballonnen niet heel sfeerverhogend werken, komen Claudia en Marvin de boel redden. “Dat soort zalen is vaak te groot om gezellig te zijn. Onze truc is om de ruimte optisch te verkleinen met mooie doeken. We plaatsen een hippe bar erin, mooie statafeltjes en voor de persoonlijke beleving doen we ook aan live cooking. Als de eerste gasten dan binnenkomen, zit de sfeer er direct in.”

Over pinchos & licor 43
Cater & Co maakt tapas, amuses en luxe hapjes om je vingers bij af te likken. Op hun website zie je al heerlijke namen voorbij komen: canapeetjes zoalscoppaham met mango, vegetarische pinchos en glaasjes garnalen met licor 43. Waar komt toch alle inspiratie vandaan? “Met z’n tweeën zijn we eigenlijk altijd bezig met eten”, lacht Claudia, die voorheen bij het Internationaal Danstheater danste. “We doen ideeën op als we culinaire beurzen bezoeken of met mensen uit het vak praten en natuurlijk experimenteren we veel. Heel slecht voor de lijn, maar oh zo lekker!”

FF gezond doen
Een van de walking diner hapjes heeft de pakkende naam FF gezond doen.Marvin legt uit: “Steeds meer mensen zijn bezig met gezonde voeding. Daarom gebruiken we ook altijd verse producten, duurzaam gevangen vis en veel biologische groenten. Zelf heb ik mijn slagersdiploma en zo weet ik uit ervaring dat een goed stuk vlees echt verschil in smaak maakt. Zo lekker kan gezond dus zijn.”

Mooiste ervaring
Gevraagd naar hun mooiste ervaring, vertelt het kokskoppel dat ze ontroerd waren door de lieve klant die hen na een jaar terug vroeg. “De eerste keer was nadat haar man was overleden. Toen de familie thuis afscheid kwam nemen, zorgden wij dat iedereen iets te drinken en een hapje te eten kreeg. Een jaar later vierde haar moeder haar 80e verjaardag en nodigde ze ons uit om een mooie High Tea te verzorgen. Dat is pas een compliment!”

Goed geoliede machine
Marvin werkt al vanaf zijn 16e in de horeca en samen met zijn vrouw verzorgen ze nu zo’n 13 jaar (thema)feesten en evenementen. In al die tijd hebben ze een groots team en netwerk om zich heen opgebouwd. “Sommigen werken als 10 jaar bij ons in de bediening, we draaien dus als een goed geoliede machine. Het mooiste is als we na afloop van een succesvol feest te horen krijgen hoe leuk en tot in de puntjes verzorgd het was. Dat geeft ons zoveel energie, dat we vaak zwevend thuiskomen”, aldus een tevreden Marvin.

Cater & Co
Niets is te gek voor Cater & Co. Van walking dinner met luxe hapjes tot BBQ op je bedrijfsfeest en van een ingetogen catering op een uitvaart tot een compleet verzorgd buffet op je 10-jarig huwelijksfeest. Claudia en Marvin Wijnants nemen graag al je cateringzorgen over.