Wie is Cater & Co

Geplaatst op

Wij zijn Claudia en Marvin Wijnants, trotse ouders van een zoon.Cater & Co wie zijn wij marvin en claudia wijnants zoetermeer

Marvin

Het ontstaan van Cater & Co:

Ik ben vanaf mijn 16e actief werkzaam in de horeca. Ik heb mijn ervaring opgedaan in diverse takken van de horeca; begonnen met een bijbaantje in een sportkantine en later na m’n horecastudie op diverse plekken de fijne kneepjes van dit mooie vak geleerd.

In het jaar 2000 had ik een hele mooie baan bij een theater in Leiden als horeca supervisor. Toen kreeg ik de kans om een cateringbedrijf over te nemen.
Dit heb ik met beide handen aangepakt en hier tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad.

Geen dag hetzelfde:

Het vak als cateraar is bijzonder, geen dag is hetzelfde. De ene dag staan we bij mensen in hun keuken te koken voor een walking dinner en de andere dag verzorgen we een groot evenement voor een bedrijf. Maar ook bij de vervelende gebeurtenissen van het leven zijn we inzetbaar. Zo doen we ook al jaren catering bij uitvaarten en opbaringen. Zo mooi om mee te maken hoe dankbaar mensen kunnen zijn als je die last uit handen neemt.

Visie:

Ik wilde al ver voor ik m’n eigen bedrijf begon iets voor mezelf beginnen. Deze wens kwam voort uit een gevoel dat het beter en vooral persoonlijker kan en moet.
Ik denk dat je ook in dit vak het leuk en een uitdaging moet vinden om alles voor de klant te kunnen verzorgen.

Het mooie aan dit vak is dat je direct de reacties kunt zien en in ontvangst kan nemen. Ik streef altijd naar een hoog kwaliteitsniveau, voor zowel de producten die wij verzorgen als het personeel en de totale uitstraling.

Claudia

Na het conservatorium hbo Dans ben ik gaan werken bij het internationaal danstheater. Hier heb ik jaren met veel plezier mogen dansen in bijna alle grote zalen van Nederland en af en toe in het buitenland. Daarna ben ik gaan werken bij Kentalis, hier geef ik les aan kinderen met een beperking.

Vanaf 2000 werk ik samen met Marvin in ons bedrijf. Bij grote en kleine klussen ben ik er altijd bij om alles in goede banen te leiden. Deze afwisseling vind ik heerlijk en bij elke klus is het omgaan met mensen een belangrijke basis. Catering is een fijne bedrijfstak om in werkzaam te zijn met altijd een uitdaging en een goed resultaat als doel. De hartverwarmende reacties zijn een kers op de taart.

Ik ben op ons kantoor ook veel bezig met de planning en de offertes. Het is altijd fijn als mensen ons bellen met een cateringvraag en wij dat van begin tot eind mogen begeleiden.

Ik zie graag uw offerteaanvraag tegemoet.