Organisatie van receptie of feest

Geplaatst op

De organisatie van uw receptie of feest is bij onze ervaren medewerkers altijd in goede handen.

Voor elk feest of receptie kunnen wij de gehele organisatie van u overnemen, waarbij wij voor voldoende personeel zorgen waardoor uw gasten snel bediend worden en er geen tafels vol met lege glazen ontstaan. Ook kunnen we uw feest, presentatie of opening een spetterend accent geven met bijvoorbeeld een artiest, confettikanon of vuurwerk.

Met ons wordt uw feest ook voor u als organisator een leuke dag. Er is altijd een coördinator van Cater & Co aanwezig die het personeel aanstuurt om oneffenheden in de organisatie te voorkomen of direct te corrigeren.

De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door onze vakkundige medewerkers verzorgd. Zo kunt u thuis een onvergetelijk feest vieren, zonder alle bijkomende beslommeringen. Wat dacht u van een geheel verzorgde barbecue of buffet bij u thuis, tot in de puntjes verzorgd. Wij kunnen uw huis zonder probleem uitbreiden met een partytent, verwarmd en ingericht met extra meubilair. De omvang van het feest doet niet ter zake: zowel kleine als grote feesten zijn bij ons in goede handen.

Organisatie receptie met walking dinner
Het lopend buffet dat naar de gasten toe loopt! U en uw gasten worden de hele receptie door voorzien van kleine amusehapjes! Deze hapjes bestaan uit amuselepeltjes, amuseglaasjes en diverse lekkernijen op stokjes. Voor meer informatie gaat u naar de pagina walking dinner.

Organisatie themafeest
Wilt u opvallen of juist iemand verrassen? Of heeft u zin in een te gek feest bij u thuis of op een door u uitgekozen locatie. Wij kunnen alle denkbare opties voor u verzorgen.
Voor meer informatie gaat u naar de pagina themafeesten.

Veel doen de organisatie van feesten en recepties o.a. in Zoetermeer, Den haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Delft. Maar ook op andere locaties kunnen wij de organisatie van uw feest uit handen nemen.

Bestellen doet u door een e-mail naar ons te sturen. Vermeld s.v.p. duidelijk uw adres en telefoonnummer, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Cater & Co evenementen

Cater & Co evenementen

kerstfeest bij Brocacef